Aktivering af familiehunde

Sportræning, samarbejdstræning, nosework

 

INFORMATION OM NOSEWORK

Til nosework træner man sin hund til at finde forskellige dufte i forskellige miljøer. Man starter med godbidssøg i forskellige former for papkasser og bevæger sig senere ud i forskellige miljøer. Det er nemt at komme i gang med træningen derhjemme.

Udover at være en konkurrencesport er det først og fremmest en sjov og udfordrende ”næseaktivitet” for alle hunde, uanset race og alder.

Bemærk: Din hund skal kunne forholde sig i ro ved din side, mens anden hund træner – der trænes nemlig med én hund ad gangen, mens øvrige kigger på.

 

INFORMATION OM SPORTRÆNING

Denne aktivitet giver dig og din mulighed for at ”snuse” til aktivering ved hjælp af spor baseret på godbidder eller kaninslæb. Her får din hund lov til at bruge sin lugtesans, der for de allerfleste hunde en meget spændende aktivering, der virkelig trætter.

Bemærk venligst følgende: vi kan ikke oplyse, hvor lang tid træningen tager (vi forventer dog max. 2 timer), da der lægges og gås ét spor pr. deltager – ventetid må altså påregnes.

Din hund skal kunne stå bundet eller være i et bur, mens du lægger sporet til din hund. Du kan også på forhånd arrangere med en person, der kan holde din hund imens.

Træningssted oplyses efter tilmelding.

For datosatte Noseworkhold - se under fanen "Hold". 

For datosatte Sporhold - se under fanen "Hold".

NW1   

  

 NW8

 

NW12

 

NW16

 

 Spor Elvira 2Red

  

Spor Milo 2Red

 

 Image1

 

Image2