Unghunde, unghundetræning

Hundetræning, samarbejdstræning, grundlæggende lydighedstræning

 

INFORMATION OM UNGHUNDETRÆNING

Er for hunde fra 6 måneder (eller afsluttet hvalpehold) og op til 3 år

Træningen sigter mod at lægge fundamentet for videre træning med din hund. Du får en hund, der arbejder for at opnå en belønning, en hund, der gerne vil træningen, og en hund, der har lært, at det betaler sig at tage initiativ.

Kontakt – er grundlaget for al træning. Hvis der ikke er kontakt, er der ikke et samarbejde, og så er træning umulig. Din hund skal lære, at det kan betale sig at tage kontakt til dig.

Leg – er en god måde at skabe en god relation mellem dig og din hund. Det samspil, der dannes ved leg, er guld værd i forhold til at skabe god kontakt mellem Jer.

Initiativ – det er centralt, at en hund tør vise initiativ og tilbyde adfærd i indlæringen af øvelser. Når hunden selv tilbyder adfærd, har den tænkt over det, den gør. Den er bevidst om sine handlinger. De erfaringer, den gør sig, når den er aktiv, husker den bedst. Så vores opgave er at belønne adfærd, vi gerne vil have.

Kontrol – er nødvendig for at bevare fokus på det, der sker. Det lærer vi hunden med øvelser, lærer den, at det betaler sig at holde sig i ro for at få belønning.

 

 

For datosatte unghundehold - se under fanen "Hold".

 

BEMÆRK: Vi tilbyder også enetimer, hvor du kan få gode råd målrettet til netop din hund. Kontakt Helle for pris og aftale om tidspunkt.