Hold

Positiv samarbejdsbaseret træning af hunde

GLADE KURSISTER PÅ SLAGELSE TRÆNINGSPLADS

 

TILMELDING TIL VORES DATOSATTE HOLD:

For tilmelding til et specifikt datosat hold (eller flere hold) skal du udfylde tilmeldingsblanketten under fanen "Tilmelding" og herefter afvente bekræftelse fra Helle. Du må gerne skrive flere hold på den samme tilmelding.

Info om betaling finder du under fanen "Tilmelding og betaling". 

Hvis du er nødt til at framelde et hold, du har booket og betalt, betaler vi dit kursusgebyr retur, såfremt du framelder senest en uge før kursusstart. 

 

FRAMELDING

Da vi har et begrænset antal pladser på holdene, bedes du framelde i så god tid som muligt, hvis du fortryder din tilmelding, således at vi kan tilbyde din plads til en af dem, vi højst sandsynligt har på venteliste til det pågældende hold.

Hvis du er nødt til at framelde et hold, du har booket og betalt, betaler vi dit kursusgebyr retur, såfremt du framelder senest en uge før kursusstart og sender os dit kontonummer. Vi kan desværre ikke tilbagebetale dit indmeldelsesgebyr til Dansk Kennel Klub, da dette gebry allerede vil være overført til DKK på dette tidspunkt, og du derfor allerede ER indmeldt i DKK. 

 

MEDLEMSSKAB AF DANSK KENNEL KLUB  

Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub for at kunne træne hos os. Se priser under fanen ”Tilmelding og Betaling”. Som medlem modtager du medlemsbladet HUNDEN med mange gode artikler, som udkommer 10 gange om året. Læs også om fordele ved medlemsskab på Dansk Kennel Klubs hjemmeside. Vi melder dig gerne ind, du skal bare sætte kryds på tilmeldingsblanketten, når du tilmelder dig holdet - og betale, når Helle har meldt tilbage, at du har fået en plads på det eller de ønskede hold.

 

TILBUD: RABAT HOS DYRENES ELDORADO

Når du tilmelder dig træning hos os, kan du - hvis du sætter kryds på tilmeldingsblanketten - få 10% rabat på foder og tilbehør til hund (dog ikke på i forvejen nedsatte varer), når du handler i DYRENES ELDORADO, Rugvænget 30, 4200 Slagelse.

Forretningen i Sorø, som tidligere også hed DYRENES ELDORADO, har skiftet navn til ”DRØMMEDYR”, men du får stadig rabat i DYRENES ELDORADO. Sorø-adressen er Ringstedvej 48, 180 Sorø, www.dyrenes-eldorado.dk


Når Helle har bekræftet, at du er oprettet i butikken, skal du blot oplyse dit navn, når du handler i butikken, så får du rabatten som beskrevet ovenfor.

 

DKK Kreds 2 har træningspladser flere andre steder i Vestsjælland - kig på Kreds 2's hjemmeside for nærmere oplysninger.

 

 kursusAktivering afslutning