Hold

Positiv samarbejdsbaseret træning af hunde

GLADE KURSISTER PÅ SLAGELSE TRÆNINGSPLADS

 

TILMELDING TIL VORES DATOSATTE HOLD:

For tilmelding til et specifikt datosat hold (eller flere hold) skal du udfylde tilmeldingsblanketten under fanen "Tilmelding" og herefter afvente bekræftelse fra Helle. Du må gerne skrive flere hold på den samme tilmelding.

Info om betaling finder du under fanen "Tilmelding og betaling". 

Hvis du er nødt til at framelde et hold, du har booket og betalt, betaler vi dit kursusgebyr retur, såfremt du framelder senest en uge før kursusstart. 

 

FRAMELDING

Da vi har et begrænset antal pladser på holdene, bedes du framelde i så god tid som muligt, hvis du fortryder din tilmelding, således at vi kan tilbyde din plads til en af dem, vi højst sandsynligt har på venteliste til det pågældende hold.

Hvis du er nødt til at framelde et hold, du har booket og betalt, betaler vi dit kursusgebyr retur, såfremt du framelder senest en uge før kursusstart og sender os dit kontonummer. Vi kan desværre ikke tilbagebetale dit indmeldelsesgebyr til Dansk Kennel Klub, da dette gebry allerede vil være overført til DKK på dette tidspunkt, og du derfor allerede ER indmeldt i DKK. 

 

MEDLEMSSKAB AF DANSK KENNEL KLUB  

Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub for at kunne træne hos os. Se priser under fanen ”Tilmelding og Betaling”. Som medlem modtager du medlemsbladet HUNDEN med mange gode artikler, som udkommer 10 gange om året. Læs også om fordele ved medlemsskab på Dansk Kennel Klubs hjemmeside. Vi melder dig gerne ind, du skal bare sætte kryds på tilmeldingsblanketten, når du tilmelder dig holdet - og betale, når Helle har meldt tilbage, at du har fået en plads på det eller de ønskede hold.

 

 

 kursusAktivering afslutning