Vores DKK uddannede instruktører i Slagelse

Instruktørerne på Slagelse Træningsplads

NSTRUKTØRERNE på pladsen

Vi benytter de nyeste metoder indenfor hundetræning og hundeadfærd. Motivation og positiv forstærkning. Vores instruktører har en grundig Dansk Kennel Klub-uddannelse og kommer på regelmæssige efteruddannelseskurser.

 

Helle

 

 

 

 

Helle Toft Nielsen  

                      

DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør & DKK autoriseret Kørekort til hund instruktør, og træningskoordinator

Har været aktiv indenfor hundetræning i DKK siden 1985, hvor hun fik sin første hund (en Amr. Cocker Spaniel) og deltog på træningspladsens første hvalpehold. Blev uddannet DKK instruktør i 1997. Er ejer af to japansk spids, Kiri og Saga.

 

 

2015 Traenere 013Red

 

Tina Jensen


DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør, DKK autoriseret rally instruktør & DKK autoriseret nose work instruktør

Har trænet hund siden 1992 og har haft forskellige racer.
Har lige nu en Vestgötaspids, Elvira, og en Australsk Cattledog, Milo.
Begge trænes i Rally, spor, agility, feltsøg og lydighed.

 

Carsten 2016

Carsten Halberg

 

Hjælpetræner

Fik sin første hund (en Drente) i 2004, og har trænet hos DKK-Slagelse siden 2005.

Har været hjælpetræner siden 2014. Har 2 Berner Sennen, Pocah og Daisy. 

1 2015 Sommer 104

Bente Pedersen

 

Ringtræner

Har deltaget i træning, lydighed og ringtræning i DKK siden 1995. Har to Shetland Sheepdog, Chiwa og Sandie.

 

2015 TR Portraet 019Red

 

Martin Jensen

 

DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør

Fik sin første egen hund i 2011, som var en 8 måneder gammel Golden Retriever kaldet Summer. Blot 4 dage efter at have fået denne har Martin haft sin gang på pladsen i Slagelse, hvor han har været deltager på både lydighed, kørekort til hund og agility. 

 

 

 

2015 TR Portraet 026Red

Kirsten Kargård

 

Overordnet kontaktperson for træningspladsen

Har deltaget i træning på Slagelse Træningsplads siden 1987 med sin første cavalier king charles spaniel og har været kursist lige siden - på hold med lydighedstræning, hvalpemotivation, agility og rally. Har i årenes løb været frivillig arbejdskraft på pladsen og er formand for lokalforeningen. Har to cavalierer, Tosca og Angel.  

2014 Daimi Small Custom

Daimi Larsen

 

DKK autoriseret Kørekort til hund instruktør

Blev færdiguddannet i 2007, og havde inden da været kursist på en hel del hold på træningspladsen.

Er opvokset med hunde, pudel, pekingeser, collie, terrier og en rottweiler.
Har siden 2004 haft leonberger og har kennel under navnet Wonderparks. Har lige nu 2 leonbergere, Heaven og Diamant, som hun går til kørekort- og rallytræning med.

 

Susanne

 

Susanne Grøn Christensen

                   

DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør & DKK autoriseret Kørekort til hund instruktør

 2016 Træner Catja

 

Catja Hamæl

 

DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør & DKK autoriseret LP instruktør

  

Har trænet hund siden 2005, hvor hun fik sin første hund, en Rhodesian Ridgeback. Sammen har de prøvet kræfter med lidt af hvert, både udstillinger og forskellige former for lydighed, som PH, Rally og LP. Desuden legede de også lidt med forskellige former for sportræning.
Hun havde en vildbasse af en hvalp og havde ikke ambitioner om at gå til prøver med den, men med en masse små delmål lykkedes det hende at træne ham op til at synes, at det var en fest at træne - og han opnåede den flotte titel som lydighedschampion.

 

 

 

 Helle Karlaog Luna Red

 

 

Helle Dorte Wittrock

 

Er påbegyndt instruktøruddannelsen i 2017. Helle har en australsk terrier ved navn Karla på 11,5 år. Karla og Helle har tidligere trænet lydighed; bl.a. bronze, sølv og guld i ” kørerkort til hund”. Karla og Helle har også trænet agility og spor. Familien har også en labrador, som Helle låner til at træne med nu. Helle arbejder dagligt med hunde og ser frem til at få tilkoblet et mere teoretisk perspektiv.  

 

 Hanne

Hanne Nielsen

 

DKK autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør & DKK autoriseret Nose Work instruktør

Hanne har trænet med sin nuværende hund Sif siden 2013, en Nova Scotia Duck Tolling Retriever (i daglig tale kaldet en Toller). Inden da har hun arbejdet professionelt med redningshunde. Hanne træner rally og nose work med sin egen hund, og i 2016 blev de Danmarksmester i Rally begynder. Desuden er Hannes hund trænet som redningshund. Hanne elsker at arbejde med hunde og skabe en unik relation mellem hunden og dens ejer gennem sjove øvelser. Det gælder både for dem, der bare vil have en hyggelig hverdag med deres hunde, og dem, der vil prøve kræfter med lidt konkurrence.   

 

 Amalie Sofie Blok Groenning

 

 Amalie Sofie Blok Grønning

 

Amalie er påbegyndt instruktøruddannelsen i 2017. Amalie har haft hund siden 2013, en papillon kaldet Ida. Amalie træner grundlydighed og tricks, samt bruger sin hund i et mere terapeutisk perspektiv i sit arbejde med mennesker. Amalie har mange års erfaring med undervisning inden for ridesporten og ser frem til nye udfordringer inden for arbejdet med hunde. Amalie holder pause.