Hold

Positiv samarbejdsbaseret træning af hunde

GLADE KURSISTER PÅ SLAGELSE TRÆNINGSPLADS

 

TRÆNINGSTILBUD:
Vi tilbyder mange forskellige former for træning; du kan læse mere om de forskellige tilbud under de respektive faner.
Vi har "først til mølle" tilmelding, så vi anbefaler, at du melder til i god tid.

 

VED TILMELDING TIL VORES DATOSATTE HOLD:

For tilmelding til et specifikt datosat hold (eller flere hold) skal du udfylde tilmeldingsblanketten under fanen "Tilmelding" og herefter afvente bekræftelse fra Helle. Du må gerne skrive flere hold på den samme tilmelding.

Vær venlig at betale lige så snart du har modtaget bekræftelse på, at du har fået plads på det ønskede hold. Info om betaling finder du under fanen "Tilmelding og betaling"; dette vil gøre vores administrative arbejde med holdene langt lettere. På forhånd TAK.

 

VIGTIGT: For at lette vores arbejde med at sammenholde tilmeldinger og indbetalinger vil vi bede dig om at tilmelding og indbetaling af kursusgebyr (og evt. indmeldelse i DKK) sker samme dag. 
Vær venlig som overskrift på overførslen i netbank at skrive HOLDETS NUMMER, KURSISTENS NAVN OG HUNDENS NAVN (Fx HV03, Søren Holm Jensen, Fido). På forhånd TAK.

 

Hvis du er nødt til at framelde et hold, du har booket og betalt, betaler vi dit kursusgebyr retur, såfremt du framelder senest en uge før kursusstart. Vi kan desværre ikke tilbagebetale dit indmeldelsesgebyr til Dansk Kennel Klub, da dette gebyr vil være brugt på dette tidspunkt.

 

Da vi har et begrænset antal pladser på holdene, bedes du framelde i så god tid som muligt, hvis du fortryder din tilmelding, således at vi kan tilbyde din plads til en af dem, vi højst sandsynligt har på venteliste til det pågældende hold.

 

MEDLEMSSKAB AF DANSK KENNEL KLUB

Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub for at kunne træne hos os. Se priser under fanen ”Tilmelding og Betaling”. Som medlem modtager du medlemsbladet HUNDEN med mange gode artikler, som udkommer 10 gange om året. Læs også om fordele ved medlemsskab på Dansk Kennel Klubs hjemmeside. Vi melder dig gerne ind, du skal bare sætte kryds på tilmeldingsblanketten, når du tilmelder dig holdet - og betale, når Helle har meldt tilbage, at du har fået en plads på det eller de ønskede hold.

 

TILBUD: RABAT HOS DYRENES ELDORADO
Når du tilmelder dig træning hos os, kan du - hvis du sætter kryds på tilmeldingsblanketten - få 10% rabat på foder og tilbehør til hund (dog ikke på i forvejen nedsatte varer), når du handler i DYRENES ELDORADO, Rugvænget 30, 4200 Slagelse og DYRENES  ELDORADO, Ringstedvej 48, 4180 Sorø, www.dyrenes-eldorado.dk

Dette foregår på den måde, at vi sidst på måneden sender en opdateret liste til DYRENES ELDORADO. Hvis du indsender en tilmelding til os ex. d. 15. i en måned, kan du derfor handle med rabat hos Dyrenes Eldorado fra den efterfølgende måned. For at handle med rabat hos Dyrenes Eldorado, oplyser du blot dit navn, og at du er kursist på DKKs Træningsplads i Slagelse. Rabatten gælder for hele kalenderåret 2018.
Sæt venligst kun X ud for ønske om "rabatkort", DEN FØRSTE GANG, du tilmelder dig kursus hos os indenfor et kalenderår, og så vidt muligt KUN hvis du er interesseret i at benytte dette tilbud.

 

DKK Kreds 2 har træningspladser flere andre steder i Vestsjælland - kig på Kreds 2's hjemmeside for nærmere oplysninger.

 

 kursusAktivering afslutning