Hvalpe, hvalpetræning, hvalpemotivation

For hvalpe op til 6 måneder

INFORMATION OM HVALPETRÆNING:

Hvalpemotivation er lystbetonet indlæring for hvalpe. I kan starte, når din hvalp er mellem 3 og 6 måneder gammel. Hvis du er i tvivl, så spørg endelig.

Hvalpen er i denne periode meget modtagelig for nye indtryk. Det er vigtigt, at hvalpen kommer ud og møder andre venlige mennesker og hunde, hvilket I får rig mulighed for på dette kursus. En hvalp, der bliver miljøtrænet og som oplever en masse, vil blive bedre fungerende som voksen, og den får udviklet sine tilpasningsevner.

Her er listet nogle af elementerne i kurset: Socialt samvær, hvor din hvalp lærer fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker; Indkald og håndteringsøvelser, hvor din hvalp lærer at komme, når du kalder, at sidde og ligge roligt og at blive håndteret; Kontaktøvelser, hvor du får ideer til daglig træning med din hvalp, hvilket styrker samarbejdet mellem dig og din hund; Gå i line, hvor din hvalp lærer at følge dig i løs line; Herudover er der mange andre øvelser, der styrker relationen mellem dig og din hund.

Hele familien er velkommen til træning, hvis I har lyst til dette, dog under forudsætning af, at mindre børn ikke forstyrrer træningen.

 

VI ARBEJDER PÅ AT FÅ SAT DATOER TIL ET NYT HOLD - DU KAN BLIVE SKREVET OP TIL HOLDET VED AT SKRIVE TIL HELLE.

 

BEMÆRK: HUSK AT MELDE AFBUD, HVIS DU AF EN ELLER ANDEN GRUND IKKE KAN KOMME TIL TRÆNING

 

Hold HV01-20 - 12.1 / 19.1 / 26.1 / 9.2 / 23.2 / 1.3 / 8.3 / 15.3 holdet er afviklet

 hvalpe4

hvalpe5

hvalpe6

hvalpe7

hvalpe8