Aktivering af familiehunde

Sportræning, samarbejdstræning, nosework

Sportræning for familiehunde og andre alternative træningaktiviteter

  

INFORMATION OM NOSE WORK:
Nose Work er betegnelsen for en helt ny hundesport i Danmark, hvor man træner sin hund til at finde forskellige dufte i forskellige miljøer. Man starter med godbidssøg i forskellige former for papkasser og bevæger sig senere ud i forskellige miljøer. Det er nemt at komme i gang med træningen derhjemme.
Udover at være en konkurrencesport er det først og fremmest en sjov og udfordrende ”næseaktivitet” for alle hunde, uanset race og alder.
Bemærk: Din hund skal kunne forholde sig i ro ved din side, mens anden hund træner – der trænes nemlig med én hund ad gangen, mens øvrige kigger på.

 

INFORMATION OM SPORTRÆNING:

Denne aktivitet giver dig og din mulighed for at ”snuse” til aktivering ved hjælp af spor baseret på godbidder eller kaninslæb. Her får din hund lov til at bruge sin lugtesans, der for de allerfleste hunde en meget spændende aktivering, der virkelig trætter.

Bemærk venligst følgende: vi kan ikke oplyse, hvor lang tid træningen tager (vi forventer dog max. 2 timer), da der lægges og gås ét spor pr. deltager – ventetid må altså påregnes. Din hund skal kunne stå bundet eller være i et bur, mens du lægger sporet til din hund. Du kan også på forhånd arrangere med en person, der kan holde din hund imens.
Du skal medbringe masser af små lækre godbidder eller endnu bedre hunde- eller kattemad på dåse.
Stedet oplyses efter tilmelding.
Underviser: Tina Jensen, telefon til sms-afbud: 2180 0251, email til afbud: cattledoggi@yahoo.dk

      

TILMELDING:
Se information under fanen "Hold".

 

SPOR – hold SP01-19 Holdet er fuldtegnet

Træningen foregår udendørs men IKKE på træningspladsen; stederne oplyses senere.

Torsdage fra kl. 18.00 (sluttidspunkt er fleksibelt)

28.3 – 4.4 – 11.4 – 25.4 (4 gange = 200,-+ gyldigt medlemskab af DKK).

Underviser: Tina Jensen; Kontaktperson: Helle Toft Nielsen, telefon til opkald 5853 2441, telefon til sms 2630 0078, email hejudk@yahoo.dk

 

NOSE WORK (selvtræning) – hold NW01-19
Nose Work selvtræning er et tilbud for hunde og førere, der som minimum har deltaget i NW1 træning. Der er ikke instruktion på holdet, men den holdansvarlige medbringer færtkilder mv. Deltagerne udlægger søg til hinanden og giver hinanden sparring. Der er rig mulighed til at træne lige netop det, man har behov for, snakke om tingene, drikke lidt kaffe og hygge. Den holdansvarlige træner også med egen hund.
Træningen foregår forskellige steder i Slagelse Kommune, ex. i haller, på skoler og havneområder, eller hvor vi kan finde spændende søgeområder. Deltagerne er velkomne til at byde ind med områdeforslag.
Søndage kl. 10.00 - 11.30
3.2 – 17.2 – 24.2 – 3.3 – 24.3 – 31.3 (6 gange = 300,- + gyldigt medlemskab af DKK)
Holdansvarlig: Hanne F. Nielsen; Kontaktperson: Helle Toft Nielsen, telefon til opkald 5853 2441, telefon til sms 2630 0078, email hejudk@yahoo.dk

  

NW1   

  

 NW8

 

NW12

 

NW16

 

 Spor Elvira 2Red

  

Spor Milo 2Red

 

 Image1

 

Image2