Kørekort til hund

Hundetræning - alsidig samarbejdstræning / hverdagslydighed

 

INFORMATION OM HVERDAGSLYDIGHED / KØREKORTTRÆNING:
På vores kurser med overskriften "Kørekort til hund" trænes der både almindelige lydighedsøvelser, du kan bruge i hverdagen, samt forskellige sjove kontakt- og aktiveringsøvelser, der styrker kontakten mellem dig og din hund.

Licensedog
Træningen inkluderer også øvelserne fra kørekortprogrammet, så du har mulighed for at tilmelde dig en kørekortprøve, hvis du skulle have lyst til dette. Træningen foregår både på træningspladsen og forskellige andre steder og tilrettelægges efter niveauet på de enkelte hunde (individuel træning), men der laves også øvelser, hvor hele holdet er med.


Har du 2 hunde, som du godt kunne tænke dig at træne samtidigt (du laver øvelserne med begge hunde – den ene skal altså ikke stå bundet, mens du træner med den anden), så er dette også holdet for dig. Du skal her kun betale for 1 hund.

 

PÅ GRUND AF CORONA-KRISEN ÆNDRES DATOERNE, NÅR VI VED, HVORNÅR VI IGEN FÅR LOV TIL AT TRÆNE. 

Teori, OBLIGATORISK, indendørs på Slagelse Bibliotek (uden hund), Lørdag d. 21.3 kl. 13.00 – 15.00.

 

KØREKORT TIL HUND – ALLE NIVEAUER – hold KK01-20 

Træningen foregår udendørs på træningspladsen og forskellige steder i Slagelse (datoer markeret med fed er datoer, hvor der trænes andre steder end træningspladsen).

Lørdage kl. 11.00 – 12.00

7.3 / 14.3 /21.3 / 28.3 / 4.4 / 18.4 / 25.4 / 2.5 / 16.5 / 30.5 (10 gange = 500,- + gyldigt medlemskab af DKK).
Underviser: Daimi Larsen; Kontaktperson: Helle Toft Nielsen, telefon 2630 0078, email hejudk@yahoo.dk

For at tilmelde til holdet skal du udfylde blanketten under fanen "Tilmelding"

 

KØREKORTPRØVE – hold KKP01-20 

Prøven foregår udendørs i Slagelse by.

Datoen kendes ikke på nuværende tidspunkt (på grund af Covid-19), men hvis du har lyst til at gå til prøve, måske efter at have trænet hjemme, så er du velkommen til at kontakte Helle på mail hejudk@yahoo.dk og oplyse, at du er interesseret. 

 

  

2014 KK Hold1 2014 Daimi Small  

1 Det Er Haardt At Vaere Til Forberedende Proeve Naar Det 2 Hygge Er Vigtigt3 Baade Stor Og Lille Kan Gaa Til Koerekort Til Hund4 Fra Torvet I Slagelse 1 Er Oppe Og Vi Andre Venter5 Vi Ser Paa Mens En Anden Er Hos Dommeren